De coach

eiland

Mijn naam is Nanda Lammers. Ik ben gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Daarnaast heb ik een cursus Kindercoach afgerond en trainingen gevolgd als Triple P en Kids’Skills. Ook heb ik ruime ervaring opgedaan in de kinderopvang en als ondernemer.

In mijn leven heb ik altijd kinderen centraal gesteld. Kinderen hebben vanuit zichzelf een drang om te ontwikkelen en zich te verbeteren. Ik geniet ervan te zien hoe ze eindeloos oefenen om iets nieuws te leren. Ook verrassen ze mij telkens weer hoe creatief ze zijn in het bedenken van oplossingen. Kinderen zijn intuïtief en kunnen veel zelf. Soms is het nodig om ze hierin te ondersteunen. Als coach kan ik die ondersteuning bieden.

Zelf ben ik moeder van 3 kinderen. Een puberzoon en puberdochter en een dochter op de basisschool. Ik geniet elke dag van dit drietal en ben er trots op dat ik ze mag begeleiden op hun weg om volwassen te worden. Ook wij ervaren dat op deze weg heuvels of zelfs bergen staan die overwonnen moeten worden. Meestal lukt het om eroverheen te klimmen, soms kiezen we voor een andere weg. Maar wat is het een heerlijk gevoel als we de berg achter ons zien verdwijnen. Dat maakt voor mij opvoeden een feestje.